ÅR 2023 HOPPAS JAG ATT . . .

. . . mina nära å kära får behålla hälsan för det är ändå det allra viktigaste här i livet
sen hoppas man ju på allt det där andra också naturligtvis typ fred i ukraina å resten av världen slut på svält i fattiga länder å mängder av sunt förnuft till de människor som har nåt att säga till om eller rent av får bestämma . . .
detta var ännu ett spännande tema i orsakullan:s bloggutmaning 31 dagar i december

Kommentarer

  1. Hälsan är det viktigaste och givetvis så tänker man alltid på sina nära och kära i första hand. Så är det. Allt det andra önskar man också, mera sunt förnuft, mindre maktbegär etc etc. Ibland känns det hopplöst men hoppet är ändå det sista som överger en. Gott slut på året!

    SvaraRadera
  2. Äventyret framtiden har tagit mina ord... men finns "sunt förnuft" ute i världen kan man fråga sig? Stoppar vi inte den onde mannen snart, är han snart i detta land och byter flagga för oss. Fråga dom som växte upp runt 20 talet varför dom hade Svenska flaggan i sin gran tex. Jag kan då svara på vad min far sa varje jul, det sitter i märgen vill jag lova.

    SvaraRadera
  3. Hälsan är absolut det viktigaste här i livet, eller åtminstone för oss sextio plussare. Som 15-åring tänker man lite annorlunda där;-)
    Vad gäller resterande önskemål från din sida så är jag rädd för att det blir ett önsketänkade, tyvärr...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är nog sant, men man får ju drömma å önskan är ju alltid fri....

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

NATTÅG (?) MED IS I KUPÉN

SPEGLINGAR

KÄRLEK . . .