BUNTA IHOP Å SLÅ IHJÄL . . .

 är en gammal monolog/sketch av lars ekborg här idag skulle han säkert kunnat lägga till en å annan grupp . . .

för nu var det tyvärr dags igen för bengaler smällare å eld på en fotbollsarena plus huliganer som tar sig in på plan

😡 😠 😱

för mig är det en gåta hur vakter å poliser enbart står vid sidan av å tittar på inte minst med tanke på att det endast var några veckor sedan sist att man aldrig lär sig . . .

tacka vet jag damfotboll där går det bra mycket lugnare till . . . än så länge ska väl för säkerhets skull tilläggas å tysklands andra halvlek mot marocko lovar gott inför fortsättningen . . . det är ju bara det här med matchtiderna . . .
p.s. 
som ni säkert förstått har bilderna inget med inlägget att göra

Kommentarer

 1. Ja, vi jäklar stockholmare får nog sällskap av flera andra "raser" när man buntar ihop och slår ihjäl oss;-)
  Förstår inte heller vad som händer på Tele2. Säkerheten där ju bevisligen obefintlig. Ta fast idioterna och dela ut "matchstraff" för resten av livet.
  Tycker att Zambia och nu även Marocko måste räknas som blåbär. Jag menar två självmål mot tyskarna är inte okej. Sedan har ju Tyskland den notoriska målgöraren Popp. Den tjejen är otrolig.
  Ja, tack och lov så är damfotbollen hittills förskonad av sabotage och våld. Har du tänkt på det att inte en enda tjej protesterat helhjärtat mot ett domarbeslut? Otroligt det också. Där har herrar nåt att lära sig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med helt å hållet, det måste va nåt i de manliga generna, jag menar det finns ju inte heller några kvinnor som startat krig (mig veterligen)....tycker som du, det är väl bara att ta tag i idioterna å sen iväg med dom!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

AUTOMAT . . .

KNUT

JAG ÄR ETT FÖREDÖME