JAHA....SÅ VAR DET DOMARENS FEL IGEN

inte nog med att man skyllde ifrån sig under vm nu är det även domarens fel att sverige än en gång förlorade mot spaniens damer i sista minuten . . .

i mina ögon såg det ut som en klar fasthållning av armen men . . .

man skulle ju kunnat spela lite smart eller inte stått å sett på när spanjorskan måttade inlägget till exempel
lite nja mycket egentligen tråkig inställning som inte främjar en framtida titelkamp koncentrerar er på det ni ska göra spela fotboll så sköter domaren resten . . .
bättre lycka ikväll mot italien fast . . .
nu har man ju redan innan matchen hittat nåt att klaga å gnälla på nämligen val av arenan . . .
vad är det med tjejerna . . .
pms eller
? ! ?
har ju följt tysklands katastrofala utveckling i damfotbollen också å såg matchen mot danmark där man verkligen kunde haft åsikter på domaren på båda målen