KNUT

åke är lokförare varje lördag å vem von helst kan hoppa på vilket jag gjort å då ska jag från min lilla kupé bidra med något i ämnet "knut"

nu hittade jag några passande bilder till ämnet alltså själva bloggutmaningen "hoppa på tåget" vad gäller dagens tema "knut" har jag dessvärre inget foto

minns dock med stor glädje en kollega jag hade för några år sedan som just hette "knut" en hårdrock trummis med svart långt hår å allehanda tatueringar samt ständigt bärande solglasögon som tog livet å framförallt då arbetslivet med en klackspark

en udda figur som var lite av en kuf alltså motströms annorlunda men på ett skönt mjukt sätt typ

"är man inte som man ska får man vara som man är"

vi har tyvärr tappat kontakten å vad jag förstår har livet varit ganska hårt mot honom med allehanda privata ledsamheter inte minst en dotter som tog livet av sig

i miss him

sänder en varm tanke till knut med förhoppning om att livet varit mer varsam mot honom på senare år.....

Kommentarer

  1. Elegant Bloggbroder :) Och tåget går ju runt Knute:n :) Fyndigt ;) Så trågigt med din Knut :( Kul att du klev på tpget och tack för länken :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha...snacka om att ha nära till tåget :)

      Radera
  2. Ett annorlunda tänk respektive tolkning av temat. Bra jobbat Christian. Skrattade gott åt båda bilderna. Hoppas dock att din kompis Knut mår bra idag. Har du googlat honom? Nuförtiden hittar man ju nästan vem och vad som helst på nätet.
    Bra jobbat med temat!!!

    SvaraRadera
  3. Tåget om knuten så lämpligt idag, men tråkigt med din Knut...hoppas att livets hårda knutar har löst sig för hans del. Ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  4. Härlig text med bilder som passar bra in på dagens tema och befintligt tema. Tåget runt husknuten var mycket bra bild! :)

    Din vän Knut som du saknar, om du minns när han är född så går det alltid söka på www.ratsit.se där kan man finna personer. Företaget bör annars ha hans personuppgifter så du kan söka reda på honom.. Lycka till med att finna din vän! :)

    Ha en fin söndag! :)

    SvaraRadera
  5. Knut är ett inte så vanligt namn på en man. Känner ingen som heter så, Du fick en nostalgisk kick av ordet då du känner Knut , tyvärr en man med bekymmer. Tack för din tolkning,

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul med teman som tolkas på många olika sätt!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

NATTÅG (?) MED IS I KUPÉN

AUTOMAT . . .

SPEGLINGAR